Vincent van Gogh Tähtikirkas yö. Kuva Wikimedia Commons.

Roomalaisten ja Van Goghin Arles

Zoom to 7.12. klo 18.00 (suomeksi)

Etelä-Ranskassa toimiva travel designer Timo Hakola esitelmöi cercleläisille verkossa aiheenaan viehättävä pikkukaupunki Arles Provencessa. Esitys on suomenkielinen ja kestää n. 1,5 tuntia. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Lahden CFF:n kanssa. Ilmoittautumiset viimeistään ma 4.12 cercle.helsinki@elisanet.fi Ilmoittautuneille lähetetään s-postitse Zoom-linkki.

 

Aurora Karamzin, Alexis Joseph Perignon 1853. Kuva: Suomen kansallismuseon kokoelmat.

 

Huom. lakkouhasta huolimatta pidämme tilaisuuden. Jos olet jo ilmoittautunut ja haluat perua tulosi, laitathan ystävällisesti viestin sihteerillemme: cercle.helsinki@elisanet.fi tai 050-3570537 (+ vastaaja).

Aurora Karamzin — rakkaudesta hyväntekeväisyyteen

Suomenkielinen historiamonologi to 14.12 klo 18.30 Helsingin Lyceumklubi, Rauhankatu 7 E (5 krs)

Pienimuotoinen teatteriesitys, joka avaa koskettavasti Aurora Karamzinin elämää ja persoonaa. Hän oli Helsingin Cerclen edeltäjäyhdistyksen Alliance Française de Helsingforsin kunniajäsen. Monologi kuvaa aristokratian asemaa ja elämää 1800-luvun Suomessa, Venäjällä ja Euroopassa. Käsikirjoitus: Sinikka Paavilainen & Marika Sampio-Utriainen (Auroran roolissa).

Ilmoittautumiset viimeistään pe 8.12. cercle.helsinki@elisanet.fi tai 050-3570537 (+ vastaaja).  Esityksen jälkeen tarjolla herkullinen buffet ja viiniä. Hinta: 20 € (jäsenet), 25 € (ei jäsenet). Sisältää ruoan, lasin viiniä ja ohjelman. Osallistumismaksu pyydetään maksamaan etukäteen yhdistyksen tilille. Viite: 201401, viimeistään ma 11.12. Lisäjuomaa varten pyydämme varaamaan pikkurahaa. Tapahtumasta lähetetään jäsenille s-postia.

Tervetuloa!

Helsingin CFF:n hallitus