Cerclen Blogi

Coin cuisine: Hyvä, paha kastanja
”Meille kastanjat tuovat kauneutta; minulla oli tässä eräänä päivänä niitä kolme tai neljä korillista ympärilläni; keitin niitä, paahdoin niitä, laitoin niitä taskuuni;...
Maalaamista ja yrttiteetä — hermolomalla Bretagnessa
Viime maaliskuussa, kun sain hetken hengähtää töiltäni ja tiesin, että rankat rupeamat vain jatkuisivat, ryhdyin miettimään maalaamista. En ole koskaan maalannut kenenkään opissa — joskus...
Coin cuisine: Napoleonin palveluksessa keittiön kautta
Olin keskuudessanne ja vaikka en kantanut asetta isänmaan puolesta, palvelin sitä kuitenkin uskollisesti, ja pyrin kaikin keinoin pitämään yllä sen suurmiehen terveyttä, jonka varassa...
Coin cuisine: Kauniiden peltopyiden gastronomisia mietelmiä ja anekdootteja – naisten emansipaatiota gastronomian keinoin
Kauniiden peltopyiden gastronomisia mietelmiä ja anekdootteja – naisten emansipaatiota gastronomian keinoin Jarmo Kehusmaa –Vedenjuojan ja sen, joka maistelee Ranskan viinejä, välillä on sama...
Coin cuisine: Alexandre Dumas, gastronomian jättiläinen
Ihminen sai syntymänsä hetkellä vatsaltaan käskyn syödä vähintään kolme kertaa päivässä saadakseen takaisin ne voimat, jotka työnteko ja, vielä useammin, laiskuus häneltä vievät. L’homme...
Coin cuisine: Gastronomikirjailija Armas J. Pulla
Gastronomiakirjailija Armas J. Pulla Jarmo Kehusmaa ja Sini Sovijärvi "Viipurilaise rakkaus assuu syvämmes ja vassas.” ”Joskus minusta tuntuu, että kana on mitä suurimmassa määrin Ranskan...