Artikkelit

Coin cuisine: Etanafiliaa ranskalaisittain

Coin cuisine: Etanafiliaa ranskalaisittain

                                                                                                                             Teksti: Jarmo Kehusmaa ja Sini Sovijärvi (toim.)     […] ja se, mistä pidin paljon, olivat etanat – eivät burgundilaiseen tapaan...

Ranskan suurlähettiläs Raja Rabia haluaa vahvistaa dialogia

Ranskan suurlähettiläs Raja Rabia haluaa vahvistaa dialogia

  Haastattelu ja teksti: Sini Sovijärvi     — Helsingin henki on löydettävä uudestaan, on löydettävä uudestaan dialogi, koska meillä ei ole olemassa planeetta-B:tä. Meidän on osattava puhua toisillemme.   Ranskan uusi Suomen-suurlähettiläs Raja Rabia...

Ohjelma CFF maaliskuu – huhtikuu 2023

Ohjelma CFF maaliskuu – huhtikuu 2023

– Tässä tietoa tulevasta ohjelmistosta. Varatkaa jo seuraavat päivämäärät kalentereihin. Osasta ohjelmistoa tulee lisätietoa myöhemmin s-postitse ja päivityksenä tänne sivustollemme. Ohjelma maaliskuussa 2023 Maaliskuussa muistelemme Suomen talvisotaa...

Helsingin CFF:n juhlamatka Charente-Maritimeen 18.-24.9.2022

Helsingin CFF:n juhlamatka Charente-Maritimeen 18.-24.9.2022

Helsingin CFF:n juhlamatka Charente-Maritimeen 18.-24.9.2022 Hyvät Helsingin CFF:n jäsenet ja ystävät, Iloisena uutisena ilmoitan, että Helsingin Cerclen siirtynyt juhlamatka Ranskaan on vihdoin toteutumassa 18.- 24.9.2022 kohteena Charente-Maritimen alue Atlantin...

Coin cuisine: Kevät tuo parsat!

Coin cuisine: Kevät tuo parsat!

Kevät tuo parsat! Parsat ovat elämän varsia, jotka kasvavat lakkaamatta uudelleen; niiden myötä saa kevään lautaselleen.  L’asperge est une tige de vie qui repousse sans cesse; avec elle, on a le printemps dans son assiette.    (Les Belles Perdrix, 1930) Jo...