Cerclen Blogi
Coin cuisine: Napoleonin palveluksessa keittiön kautta
Olin keskuudessanne ja vaikka en kantanut asetta isänmaan puolesta, palvelin sitä kuitenkin uskollisesti, ja pyrin kaikin keinoin pitämään yllä sen suurmiehen terveyttä, jonka varassa...
Coin cuisine: Kauniiden peltopyiden gastronomisia mietelmiä ja anekdootteja – naisten emansipaatiota gastronomian keinoin
Kauniiden peltopyiden gastronomisia mietelmiä ja anekdootteja – naisten emansipaatiota gastronomian keinoin Jarmo Kehusmaa –Vedenjuojan ja sen, joka maistelee Ranskan viinejä, välillä on sama...
Coin cuisine: Alexandre Dumas, gastronomian jättiläinen
Ihminen sai syntymänsä hetkellä vatsaltaan käskyn syödä vähintään kolme kertaa päivässä saadakseen takaisin ne voimat, jotka työnteko ja, vielä useammin, laiskuus häneltä vievät. L’homme...
Coin cuisine: Gastronomikirjailija Armas J. Pulla
Gastronomiakirjailija Armas J. Pulla Jarmo Kehusmaa ja Sini Sovijärvi "Viipurilaise rakkaus assuu syvämmes ja vassas.” ”Joskus minusta tuntuu, että kana on mitä suurimmassa määrin Ranskan...
Coin cuisine: Croque-monsieur – pikaista apua nopeaan nälkään
Ranskalainen lounasruokaklassikko Ranskalaisten brasserie-ravintoloiden edullinen, täyttävä ja pehmeänrapea klassikkoannos croque-monsieur on jälleen noussut ruokatrendien aallonharjalle. Nykyään...
Coin cuisine: Kevät tuo parsat!
Kevät tuo parsat! Parsat ovat elämän varsia, jotka kasvavat lakkaamatta uudelleen; niiden myötä saa kevään lautaselleen. L’asperge est une tige de vie qui repousse sans cesse; avec elle, on a le...